Catering från Sushi of Sweden till privatpersoner och företag

Vi erbjuder catering av våra japanska rätter på svenskt vis både till privata evenemang och företagsfester. Dumplings till minglet, sushi till välkomstdrinken eller varför inte buffé av våra härliga varmrätter till släktmiddagen? 

Hos oss kan du enkelt beställa catering via hemsidan, telefon eller mail. Välj mellan olika maträtter och få en meny som passar hela sällskapet. Har du önskemål om specialkost så ordnar vi självklart alternativa rätter. 

Sushi

Glöm snittar – sushi är den perfekta plockmaten på alla typer av event. Lyxig i sin enkelhet, och bitarna går att mixa i all oändlighet. Beställer du catering av sushi ingår alltid soja, wasabi, pepparrot, ingefära och ätpinnar.

Blanda själv eller beställ någon av våra färdigkomponerade sushifat. Vår sushimix på 50 bitar är exempelvis ett populärt val för fest och uppskattas av små som stora gäster. Med sushi på bordet finns det helt enkelt något för alla!

Dumplings

Precis som sushi är dumplings perfekt plockmat som passar lika bra till släktmiddagen som till företagsfesten. Våra dumplings kan beställas med tre olika fyllningar: kyckling, räkor och vegetarisk. Dumplings levereras alltid med med ris, inlagd gurka och morötter samt en valfri doppsås. 

Varmrätter och sallad

Vi erbjuder också catering av våra varmrätter. Beställ några olika varianter och lägg upp som buffé eller låt gästerna själva välja en rätt som passar dem. Yakitori, yakiniku eller våra populära poke bowls – oavsett vad du bestämmer dig för kommer våra japanska varmrätter bli mycket uppskattade. 

Beställa catering

När du beställer catering från oss behöver vi din beställning senast 4 dagar innan den ska levereras, Minsta beställning är 10 portioner – är man osäker på exakt hur många personer som ska ha mat kan du ändra antalet portioner i din beställning genom att kontakta oss. Vi behöver slutgiltigt antal portioner senast 2 dagar innan planerad leverans. 

Leverans i och runt Uppsala

Självklart ordnar vi med leverans av er beställning om så önskas. Inom Uppsala är leveranskostnaden 150 kr. Vi har också möjlighet att leverera utanför Uppsala, då tillkommer en kostnad på 50 kr / mil. 

Betalning av catering

Vid orderbekräftelse betalas 50% av ordervärdet – resterande belopp betalas vid leverans. Detta är en säkerhet för dig, så du kan vara säker på att vi levererar det du har beställt. Det går bra att betala med Swish, Klarna eller kontant. Beställer du åt ett företag finns även möjlighet att betala mot faktura med 10 dagars betalningsvillkor.

Kontakta oss för offert om Catering