Fun Facts om Sushi Of Sweden #6

VISSTE DU, VARFÖR VI SUSHI OF SWEDEN FINNS?
Att äta bra och att må bra är grunden för Sushi of Sweden tillsammans med ett starkt miljöengagemang som genomsyrar hela verksamheten. 🤗

Vi på Sushi of Sweden har som ledstjärna att ge människor god, vällagad och hälsosam japansk mat med svenska influenser mitt i vardagen. Ett koncept med allt från smarta IT-lösningar för beställning till drive-in för snabb avhämtning. 💻 🚗 🍣

Vi finns för att underlätta din vardag efter en lång arbetsdag eller när du behöver en välförtjänt paus från studierna eller efter ett träningspass. Vi finns för dig helt enkelt, unna dig och ditt sällskap något extra! 👨‍👩‍👧‍👦 🍣

Hos oss kan du snabbt och enkelt köpa högkvalitativ och prisvärd japansk mat på svenskt vis och äta med ett gott samvete när som helst. 🟢