Fun Facts om Sushi Of Sweden #4

Visste du att vi har högkvalitativa råvaror?

För oss på Sushi Of Sweden är råvarorna mycket viktiga då miljö och hälsa ligger i vårt fokus. Vi erbjuder vällagad och vacker japansk mat med nya smakupplevelser. Allt på menyn äter du med gott samvete. Vi väljer närproducerat och våra sushifiskar är noga utvalda. Du blir mätt och du mår bra. Vi arbetar även med grönsaker, färska örter, ostar och även kött. Det ger vår sushi och japanska varmrätter hög kvalitet och fantastiska smakupplevelser. 🇯🇵🇸🇪

Vår fisk väljs noggrant från WWF:s gröna lista och vi serverar bland annat kravodlad torsk, tonfisk samt norsk odlad lax av hög kvalitet. Dessa är några av våra favoriter. Norsk odlad lax mognar i inhägnader längs den norska kusten Den havsodlade atlantlaxen passar utmärkt till sushi. Laxen är särskilt rik på protein; Vitamin A, D, B12 och riboflavin; Antioxidanter och Omega-3. 🍣

Sushi of Sweden erbjuder mer än bara sushi. De traditionella varma japanska maträtterna ger variation och kittlar smaklökarna. Ramen är goda nudlar med varm buljong och fisk eller kött med säsongens grönsaker. Don buri är nykokt ris med fisk eller kött serverad med goda såser och säsongens grönsaker. Gyoza eller dumplings som de kallas i Kina är små degknyten med härliga fyllningar som serveras ångkokta eller friterade. 🍱

Vi på Sushi of Sweden erbjuder japanska rätter sammanflätande med de svenska råvaror som skapar välbefinnande. Varje dag. 🍙