Fun Facts om Sushi Of Sweden #2

Visste du vad vårt koncept står för?
Sushi of Sweden erbjuder dig japansk mat på ett svenskt vis, snabbt och enkelt mitt i vardagen. 🇯🇵🇸🇪

Svenska råvaror i kombination med japansk mattradition. Vällagad och vacker japansk mat med en svensk twist i utbudet av sushi. En fusion av det svenska och det japanska köket. Vi erbjuder sushi på ett nytt sätt både genom traditionella menyer, men även genom nya fräscha smakupplevelser, där vi blandar japanska smaker med svenska. Ett sätt som inte tidigare har funnits. 🍣

Hos oss möts du av t.ex. makirullar med lite annorlunda fyllningar än vad du kanske är van vid, där det japanska köket möter svenska smaker. Som exempel att nämna har vi rullar som innehåller renstek med pepparrotskräm, kräftstjärtar och varmrökt lax med dillmajonnäs. Dessa är bara några av de få unika smakkombinationerna du kan få välja till i din sushimeny. 🍱

Vi har ett brett sortiment av sushi men även traditionella japanska varmrätter. Allt på menyn äter du med gott samvete då miljön är vårt fokus i dagens samhälle och närproducerat och ekologiskt bidrar till en bättre framtid. Du blir mätt och du mår bra och det med gott samvete. När japanskt möter svenskt uppstår fantastiska smakupplevelser. Varmt välkommen in till oss att prova något nytt! 🍙